Καθηγητής ΑΕΠΠ

Ιδιαίτερα Μαθήματα
Πληροφορικής
Γ΄ Λυκείου

Ονομάζομαι Μαρινάκης Μανώλης είμαι καθηγητής ΑΕΠΠ και ασχολούμαι επαγγελματικά στο χώρο της εκπαίδευσης που αφορά την Πληροφορική από  το 2000. Όλα αυτά τα χρόνια παραδίδω μαθήματα  Πληροφορικής της Γ΄ Λυκείου και συγκεκριμένα το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ) τόσο σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης όσο και με την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων. Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών παρέχεται πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό με προσωπικές και φροντιστηριακές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή pdf.
Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά τις σπουδές, την εργασιακή εμπειρία, τις δεξιότητες, τις επιμορφώσεις καθώς και τις πιστοποιήσεις που έχω στην κατοχή μου  κάντε κλικ  στον ακόλουθο σύνδεσμο βιογραφικό σημείωμα καθηγητή ΑΕΠΠ.

MANOLIS-MARINAKIS-KATHIGITIS-AEPP
Καθηγητής ΑΕΠΠ

Πλάνο Μελέτης

Κατά την διάρκεια του διδακτικού έτους πραγματοποιούνται συχνά επαναλήψεις και διαγωνίσματα με ασκήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας για καλύτερη κατανόηση της εξεταστέας ύλης του ΑΕΠΠ και σύμφωνα με το πρότυπο των πανελλαδικών εξετάσεων για εγγυημένη επιτυχία.

Μαθήματα ΑΕΠΠ

Τα ιδιαίτερα μαθήματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον προετοιμάζουν τους μαθητές που θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις αφού μέσω αυτών πετυχαίνουν:

Τα ιδιαίτερα μαθήματα προσφέρουν εξατομικευμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση. Ο μαθητής λαμβάνει την απόλυτη προσοχή από τον καθηγητή, ο οποίος μπορεί να προσαρμόσει τη διδασκαλία στις ατομικές του ανάγκες, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του.

Οι μαθητές μπορούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε συγκεκριμένα μαθήματα ή θέματα. Τα ιδιαίτερα μαθήματα παρέχουν την ευκαιρία για την εξάλειψη αυτών των δυσκολιών μέσω εξατομικευμένης υποστήριξης και εξάσκησης.

 Η επιτυχία σε ένα μάθημα ή η βελτίωση στις αποδόσεις μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του μαθητή. Ο καθηγητής ενθαρρύνει τους μαθητές και τους βοηθούν να αντιληφθούν τις ικανότητές τους.

Η πληροφορική μπορεί να είναι διασκεδαστική και δημιουργική. Τα ιδιαίτερα μαθήματα έχουν την δυνατότητα να παρέχουν μια ευχάριστη εκπαιδευτική εμπειρία που ενθαρρύνει τη συνεχή μάθηση.

μαθήματα Πληροφορικής της Γ΄ Λυκείου
Καθηγητής ΑΕΠΠ ιδιαίτερα

Εκπαιδευτικά Εργαλεία

Διατίθεται επίσης πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης όπου μέσα από online διαδραστικές ασκήσεις αυτοαξιολόγησης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της επίδοσης και της πορείας του μαθητή τόσο από τον διδάσκοντα όσο και από τους γονείς του μαθητή με τελικό στόχο την αποτελεσματική και σωστή εμπέδωση της διδασκόμενης ύλης. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο αυτό πατώντας στον σύνδεσμο  Αεππ Ασκήσεις Online.

Στόχος μαθημάτων

Βασικός μου στόχος είναι η σωστή και αρμονική σχέση καθώς και η διαμόρφωση ενός ευχάριστου και θετικού κλίματος με τον μαθητή ώστε μέσα από την μαθησιακή του πορεία να επιτευχθεί η πρόοδος και η τελική επιτυχία στα θέματα πανελληνίων του μαθήματος ΑΕΠΠ.

Επιπρόσθετα υπάρχει μεγάλη εμπειρία σε μαθητές που έχουν μαθησιακές δυσκολίες.

Δυνατότητες Διδασκαλίας

Οι δυνατότητες διδασκαλίας του μαθήματος είναι:

Δια ζώσης εφόσον ο μαθητής βρίσκεται σε μια από τις περιοχές που εξυπηρετώ.

Μέσω διαδικτύου (online) για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας με κατάλληλο εξοπλισμό.

Δεκτά είναι επίσης ολιγομελή γκρουπ 2-3 μαθητών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

χρόνια εμπειρίας
0
μαθητές
0 +
ασκήσεις
0 +
programmatismos-aepp-exetaseis
panellinies-aepp-mathimata
askhseis-aepp-online
mathitria-aepp-exetaseis
group-mathiton-exetaseis-aepp
group-mathiton-aepp